travel



masa tahun 6 cikgu tanya apa cita-cita aien.aien cakap nak kerja dalam bidang pengurusan perhotelan. masa tue tengok best je  orang keje kat hotel.. dalam fikiran mesti boleh menginap kat hotel free.kikiki... 
masa tingkatan 5 kena isi borang untuk pelajar star masa tue minat yang amat mendalam dalam bidang perlancongan..jadi aien isi kat borang tu cita-cita aien sebagai pengurus hotel... hohoho... tinggi nyer cita-cita..
 alih-alih masuk universiti lansung jauh melencong dari bidang yang diminati. jadi sekarang aien graduate dalam jurusan plantation and technology. see... jauh kan lencongan tersebut. tapi minat aien dalam bab cuti-cuti dan jalan-jalan nie memang tak pernah lari.. sejak aien sekolah lagi. asal ada je rombongan pengawas sure aien akan pergi.. kalau boleh nak pergi setiap tahun.. hehe..
 bila dah habis sekolah masuk U dalam 3 tahun boleh dikatakan setiap tahun pergi field trip.. pulak tu dalam 3 tahun study erm kena 4 kali berpratikal. aien memang segaja pergi pratikal luar dari terengganu..  jadi beginilah lah terciptanya  kisah-kisah yang bakal aien karangkan.. 
aien juga boleh dikatakan aktif dalam persatuan n kelab.. jadi bab jalan2 cari makan memang aien NO1...





1 Komentar untuk "travel"

Sy pon suka jalan2 tp masa terhad sangat sekarang

 
Copyright © 2014 aien hermionie - All Rights Reserved
Template By Catatan Info