apps terbaru khas untuk blogger chitchat

assalamualaiikum

 ada tak antara pembaca blog aien yang join sepetangBersamaBlogger2014 #SBB2014 ?? kalau ada jom lar download apps ni. senag juga nak berchit chat. kot2 ada yang tersesat bolehh terus roger2.. Hai blogger adalah satu aplikasi baru yang diilhamkan oleh sifu  Halim Brothers. ia adalah khusus untuk para blogger berinteraksi antara satu sama lain. jangan risau ia tidak memerlukan ruang yang besar. hanya bersaiz 4.9M pasti tak menjejaskan ruang memori telefon pintar anda. 

pada yang tak join SBB2014 pown amat dialu-alukan download ye.. boleh kita sama2 berkongsi idea dan pendapat disana. teringat pula dulu2 masa diawal penlibatan aien blogging. ada 2,3 group yang khas untuk blogger chat kat fb. ramai nama2 besar datang dari group tue. tapi sekarang boleh dikatakan group semua untuk ping entry.. susa dah nak cari yang betul2 untuk chat.. jadi jom lar kita sama2 merapatkan silaturahim kat Haiblogger ni. 

okew lar kepada yang nak download apps nie boleh terus ke sini : http://bit.ly/ChatRoomBlogger

kalau yang nak download terus kat googleplay pown boleh. search je dengan kata kunci : hai blogger
pilih yang macam gambar kat bawah ye. lepas tue boleh download ye.. :)




10 Komentar untuk "apps terbaru khas untuk blogger chitchat"

bagusnya buat applikasi ni...

owh ada ye app mcm ni? nt la sy try search nt :-)

menarik..pasni senang nk tnya soalan ke ape ke..

Wah, enarik nie...thanks for the share...boleh larr rietta download nnti...

https://www.facebook.com/groups/fuhfm/

wah bagusnya! nak donlod la nnt..! =)

cahayacinta tak sedut sebab nak kuruskan pic dalm hp dulu dah terlalu berat heee..

isi tanung INTI dua kali kt sini heee

As-salam aien...
blogger pantai timur (kemaman) ;-)
baru sempat singgah sini...woww..bgus jugak app ni ye...

Ramai yang download? huhu Nak juga join

Ikhlas,
profhariz.com

 
Copyright © 2014 aien hermionie - All Rights Reserved
Template By Catatan Info