Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta

assalamualaiikum


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Semua ini bersempena blog ERAZ FADLI mencapai Pageview 1 Juta.. Segmen ini bermula pukul 2.30 Petang (Selasa - 16 April 2013 hingga 2.30 Petang (Rabu - 17 April 2013) sahaja.. 24 Jam!

DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta..
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

16 Komentar untuk "Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta"

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...;)

http://maszull.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

dr segmen yg sama
good luck
done follow

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

All the best ye sis.. ena nk join tapi maklumlah lama dah tak bergiat aktif dalam blog ni, so buat masa sekarang ena nak blogwalking je dlu... silent from bersegmen or ber GA

sy pon join segmen ni... http://eryati.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

ibu amirul datang singgah
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Petang.. Terima kasih sebab sudi join Segmen Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Senarai penuh penyertaan sudah disenaraikan.. Boleh semak di link ini : http://www.erazfadli.com/2013/04/senarai-peserta-menang-bersama-segmen.html

Sementara menunggu senarai DUA Blogger bertuah, boleh blogwalking dulu! TQ very much!

Datang dari segmen yang sama..
http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

jemput join GA ni http://missikushi.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html :)

jemput join GA ni http://missikushi.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-izah-ecah.html :)

singgah dari segment sama.

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

good luck.

dari segmen yg sama. done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

done follow #807

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

jom LIKE 0N9 shop sy

http://www.facebook.com/pages/Labyrinth/104914873039271?ref=hl

Assalamualaikum w.b.t. dan Selamat Pagi.. Jom terjah entri ini - >
http://www.erazfadli.com/2013/04/pemenang-segmen-eraz-fadli-sempena.html
untuk semak siapa DUA Blogger yang bertuah menang Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Tahniah!

Terima kasih diucapkan kerana sudi join segmen anjuran Eraz.. Jika ada peluang, jumpa di segmen seterusnya..

Terima kasih! ;D

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

 
Copyright © 2014 aien hermionie - All Rights Reserved
Template By Catatan Info