Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

assalamualaiikum

okew dah seminggu rasa nya  tak join  segment ataupown give away..
tadi aien tengok ada cik penganjur jemput aien join segmen..
jadi aien join lar.. korang nak join jom lar mudah je syarat2 nya...
klik banner tue klu nak join ye..



tarikh tamat : 15 feb 2013...




48 Komentar untuk "Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu"

thanks dear for joined...dah follow blog comel nie :) link dah update dalam list

salam. dari segmen yang sama. saya dah follow awak. kalau sudi follow saya balik. thanks.

http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

done follow..follow la kite balik ye.. :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

salam kenal

http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

selamat bersegmen.. jom follow saya balik.
http://orangkami.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

dari segmen yg same , follow cniey :)

http://waniey-missmustache.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

follow sini.. follow balik eyh...

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

HI , Salam perkenalan.

Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

done follow #516

datang dari segmen sama :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

Follow dari segmen yg sama..

http://www.bard.my/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

dari segmen yang sama, dah follow sini. jemput singgah blog kite :)

http://storylifeofqiela.blogspot.com/

HEY FROM SEGMEN YANG SME N DONE FOLLOW YOU .. FOLLOW CNIE http://budakcomelkatsini.blogspot.com/2013/01/segsegmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

dari segmen yg sama..:)follow sini..jumm singgah..
http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Assalamualaikum.. Singgah sini dari segmen yang sama..
Done follow awak..
jemput singgah ke blog saya...:D
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

follow dari segmen yg sama :)

http://jasminejiffry.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Hai, Salam Ukhuwah :) Bw and follow you :)! follow me back kay? Btw, Nice Blogg :D

assalamualaikum
singgah sini dr segmen yg sme
jmput singgah blog sy

http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

dh follow sini

Salam,saya dari segmen yang sama..

Saya da follow awak..

Salam berkenalan.. >_<

http://sigadisvanila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Salam pkenalan. Qyn singgah folo sini :D

Jemput singgah

http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

semua org cakap dari segmen yg sama.. tapi Eyra nk ckap yang Eyra dari Planet yg sama datang follow blog superb ni... Follow Eyra balik okay...

http://celotehsibudakcomot.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

singgah dr segmen y sama :)
Done follow awk ;)
follow me back?

http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Hai! Aina singgah dari segmen yang sama ;) Done follow you!
>Aina Mansor<<

same here! folo u - DONE! ;)

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

salam kenal..yaya join sini dari segmen yang sama..follow yaya balik k..
http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

salam perkenalan dr segmen yg sama . kupukupupink terbang sini . done follow u dear ^^ .

http://kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

datang dari segmen sama...singgah dan follow :)

http://iamkila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

salam dear, dr segmen yg sama... done following u..:)

http://ernashafiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

As'salam ... nice blog ... dari segmen yg sama .. kalau sudi follow saya .. http://dheartyqu.blogspot.com/

Cantik blog awak :-)
jgn lupa follow sy gak ye ^_^

http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

hi..follow awak juga..

http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

dah follow... salam kenal.. dari segmen yang sama

http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Salam perkenalan :)

Singgah sini dari segmen yg sama.

Jom singgah blog Ros ye.

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

NAZ dari segmen yg sama..
done follow sini..slm kenal..
jemput ke blog NAZ ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

done follow..do follow me back

deno dtg dari segmen yang sama... jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? deno FOLOW sini :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

A'kum...datang dari segmen yang sama...done follow awak,nnt jemput singgah ke blog dan follow sy ye...;)

http://nurhidayahatta.blogspot.com/2013/02/segmenjom-tambah-kenalan-follower.html

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Dari segment yang sama. :)

follow disini..
http://shimaomar.blogspot.com

salam perkenalan..dtg dr segmen yg sama :)

http://izyanyuyu.blogspot.com/2013/02/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Eza rajin blogwalking malam ni. Hihi. Dah follow awak, follower ke-669:)

hmm..tak sempat nk masuk segmen blog yaya ni. apepun, jemput singgah dan follow ye.. insya-Allah, dapat erat silaturrahim dan berkongsi ilmu.. www.sara-i.blogspot.com

 
Copyright © 2014 aien hermionie - All Rights Reserved
Template By Catatan Info