bilik baru

assalamualaiikum
hai pelawat-pelawat blog aien.. korang sihat tak?? hehe.. erm dah 3 hari aien tak update blog.. sibuk sangat.. walau pun jumaat dengan sabtu aien tak keje.. hehe.. 

sebenar nya.. aien sibuk sebab kene kosongkan bilik aien.. nak cat.. bilik aien lama dah siap renovate.. dalam bulan 4 tahun lepas.. tapi ni baru berkesempatan nak cat.. last minute punya kerja.. tak rancang pun nak cat bilik aien tue.. tapi bile mak aien cakap nak tukar perabut dalam bilik aien.. mula lar berfikir panjang.. kalau dah masukan perabut baru.. susah pulak nak cat.. nanti lain kali nak cat kene angkat barang bagai lagi.. jadi.. hari sabtu pagi tu pergi beli cat.. balik terus cat bilik.. aien cat sendiri tau.. hehe.. malas nak upah orang lain.. memang penat skit.. tapi puas.. bila dah siap cat.. tengok bilik... waaa.. tenang je.. sebab aien cat penuh dengan kasih sayang.. uhuks.. tapi memang kalau tengok tak berapa kemas.. tapi okew lar first time.. hehe...

tengah hari tue.. aien pergi beli perabot.. pastu lupa pulak nak cakap kat tokei kedai tue suruh hantar hari ahad.. sebab masa tue aien baru cat warna putih sahaja.. jadi.. malam tue aien terus sambung cat warna apa tah.. tapi kod dia name wasabi.. hehe.. bilik aien jadi terang n luas.. erm semalam aien balik keje.. tanya mak aien katil dah sampai belum... sebab exited.. tapi mak cakap x sampai lagi.. huhu.. habis terbang segala keexitedpan aien.. tapi.... malam tadi.. dalam pukaul 9 lebih... ada lori datang hantar.. okew... happy time.. amat2 puas hati.. sebab tilam die tebal giler.. pulak tu masa aien beli tue ada sale... memang terbaik lar... semalam tidur atas katil baru.. hehe..



kepada semua yang datang ke blog aien... thanks tau.. aien amat mengalu-alukan kedatangan korang.. hehehe.. pada yang dah follow n dah komen tu.. maaf lar.. aien lambat sikit balas kunjungan korang.. tapi jangan risau.. nanti aien wat blogwalking ye.. daaa...



3 Komentar untuk "bilik baru"

bestnya bilik dah cantik..hehe xpe penat asalkan puas hati kan :)

As salam. Aien... akak sampai blog Aien hari ni... Sukahati tgk blog Aien ni. Cantik & menenangkan hati :)

 
Copyright © 2014 aien hermionie - All Rights Reserved
Template By Catatan Info