Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com

assalamualaiikum



 pendapat, kritikan, pujian, kutukan

adoii.. nak join segmen ni.. tapi tak tau nak mulakan dari mana.. nak bagi pendapat ke? kritikan ke? pujian ke? kutukan ke? rasanya dah 30 minit berlalu.. type dua tiga patah.. padam... type lagi..  padam lagi.. aien tak reti nak bagi komen cam mana.. bukan apa..blog aien nie apa lar sangat nak dibandingkan dengan blog Mksyahir si blogger yang femes.. loading blog Mksyahir rasanya 5x lebih pantas daripada blog aien.. susunan widget Mksyahir... jauh lebih kemas dari blog aien ada yang center.. ada yang tak.. kalau bab informasi... blog Mksyahir memang terbaik.. pelbagai ilmu yang boleh kita dapat.. tak caya?? tekan banner kat atas tue.. try terjah tengok.. penyusunan ayat dalam entry... tip top.. kalau nak dibukukan pown boleh.. kalau blog aien.. kalau dibukukan.. bagi percuma kat korang pown.. belum tentu korang nak kan.. hehehe.. rasanya tue je kot aien boleh bagi tau.. sebab... aien takut kat follower tegar blog Mksyahir kalau tersalah cakap.. hehe..  kan tak pasal-pasal.. kene hentam ngan mereka...  kan kalah pulak isu LISTEN..LISTEN.. LISTEN.. tu..  ampun dan maaf dipinta.. andai.. entry nie ada menyakitkan hati sesiapa.. 

eh panjang pulak aien tulis.. (panjang ke cam tu) 


Mksyahir.com siap bagi tips lagi....

1. Semakin panjang kupasan dan ulasan, semakin banyak isi bernas yang disampaikan, semakin kemas susunan ayat, semakin mudah untuk difahami...maka semakin tinggi % untuk korang menang :)
2. Semakin banyak korang promote dan ajak kawan-kawan korang join contest ni melalui entry korang, so semakin tinggi % korang untuk menang TOP REFERRER :)

nak tau siapa yang sponsor??? 

"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com
ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome 
dan di adili oleh


okew siap.. dua minit sebelum balik ofis..

ada siapa yang belum join lagi segment dari aien?? >>>>klik sini<<<<<


7 Komentar untuk "Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com "

wah humblenyee dia..hehe

tq join :)

good luck ye :)

datang sini... saya pon join jugak huhu .. gud luck ye http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

I wish u all da best .
Dari segmen yang sama Hyper Contest-Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, gud luck!

Entry Terbaru:
Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

datang dari contest yang sama :)
http://www.honey-yeo.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog-mk.html

dah baca entry hyper contest Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com buat kali ke-2 untuk sesi pemilihan sortlist :)

Nak terjah le walopun dh setahun abes contest

 
Copyright © 2014 aien hermionie - All Rights Reserved
Template By Catatan Info