ZyraRoxx's Blogbuster

assalamualaikum

hai semua.. erm dah dua hari aien tak blogwalking..  jadi hari ni bila dah blogwalking.. mula lar jari ni gatal nak menaip.. aien nak join segment ZyraRoxx's Blogbuster... korang pown kalau dah gatal jari tu cepat2 lar join.. hehe.. kalau tak gatal pon.. kena paksa jugak gatalkan jari untuk menaip join ramai2 segment ni.. lagi pown syarat2 untuk join x susah pown.. blog zyraroxx nie cantik sangat tau.. warna dia lembut je.. korang try terjah kalau tak percaya... tengok banner pown dah cantik kan..  tekan je banner tue kalau nak join tau.. senang je kan




kalau korang join.. korang jugak berpeluang tersenarai dalam bloglist beliau... hehe
(harap2 aien tersenarai) 


tamat : 30.01.2012

19 Komentar untuk "ZyraRoxx's Blogbuster"

wheee thanx sudi join ^^
hepi blogging ya ;)

p/s: tangkap rama2 bawak balik satu :p

http://ain-fazlin.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html dri segmen sama.. follow back?

Hai ,Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

follow sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

salam...singgah kenal dgn tuan blog dari segmen blogbuster =)

http://www.cikgubest.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

hey salam kenal. datang dari segmen sama then done follow sini. :)
http://gilesepek.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Hai dear happy new year.
Dari segmen awk n dah follow :)
Salam perkenalan..

join sin jgk dri segment y sama :)

done follow . dari segmen yg sama :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

http://www.menulismenconteng.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

singgah sini...dari group harry porter..

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html dari segmen yg sama :) da follow sini

Dari segmen yang sama,

Saya dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

halooo! dari segment zyraroxx.
im follow u... jemput2 ke blog n follow.. nice to know :)
http://aratomey.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

salam singgah sini sambil follow. nice blog!
http://princessloveglamorous.blogspot.com/

 
Copyright © 2014 aien hermionie - All Rights Reserved
Template By Catatan Info