hari raya 2011?? raya ke tak??

suasana hari raya..
 tahun nie memang berbeza..
 sebab tahun nie first time beraya kat rumah sendiri selama ni
 beraya kat rumah nenek jew.. penat betol.. dengan nak pasang langsir nyer..
 nak kemas rumah nyer.. nak memasak nyer..
 nak bakar sate nyer.. adoii tak terkata sibuk nyer.. 
 tapi tahun nie sempat beraya sehari jer.. sebab aunty aien kawin..
start raya kedua 31 ogos aunty angkat nikah
raya ketiga orang ramai datang gotong royong rumah nenek untuk majlis perkhawinan(nak g jln2 mmg x lar kan)
raya keempat majlis perkahwinan berlansung.
raya kelima majlis hantar menantu..
pastu raya keenam dah kembali ke uitm jengka untuk menhadap buku.. hehehe..
itu lah sebab nyer lansung x update entry sepanjang raya..
maaf tau.. bukan aien lupakan korang..

cele8 burthday my mom
p/s: selamat hari raya maaf zahir batin dari aien sekeluarga





4 Komentar untuk "hari raya 2011?? raya ke tak??"

SELAMAT HARI RAYA..masih mood raya ni

selamat hari raya jugak kat merahitu jambu..

slmt hari raya dear..
raya sakan....=)

 
Copyright © 2014 aien hermionie - All Rights Reserved
Template By Catatan Info